El proper 11 d’octubre acaba el període per presentar al·legacions al sistema de pilons hidràulics però l’Ajuntament els posà en funcionament el dia 1 d’aquest mes.

L’Ajuntament de Ròtova anuncià en una circular que el sistema de tancament dels carrers peatonals, mitjançant pilons hidràulics (i mitjançant un ban), començà a funcionar el dia 1 d’octubre. No obstant, el període d’al·legacions acaba l’11 d’aquest mateix mes, tal com queda reflectit a la publicació del BOPV. Jordi Puig, secretari local del BLOC de la conca del Vernissa i membre de Compromís per Ròtova“Des de Compromís per Ròtova, demanem que es guarden les formes i que l’Ajuntament seguisca un ordre lògic, i legal: primer caldria obrir el període d’al·legacions, tancar-lo, aprovar les peticions que es consideren oportunes i després posar el sistema en funcionament. Hi ha, per tant, un incompliment del procés de tramitació”.

 

Jordi Puig: “Estem convençuts que la millor manera de fomentar la participació és anunciant de manera adequada els terminis que tenen els veïns per presentar al·legacions, propostes per millorar els projectes duts a terme des de l’Ajuntament. Avançar-se i obviar el període de participació pública no fa sinó aprofundir més en la desconfiança en la política per part dels ciutadans. Això dóna a entendre que l’Ajuntament no acceptarà cap de les al·legacions que es presenten dins del termini”.


Edicto del Ayuntamiento de Rótova sobre aprobación inicial de la ordenanza reguladora de acceso a zonas peatonales

Publicat l’11 de setembre de 2010 al BOPV

El Pleno del Ayuntamiento de Rótova, en sesión ordinaria celebrada el día 30 de julio de 2010, acordó la aprobación inicial de la Ordenanza municipal REGULADORA DEL CONTROL DE ACCESO A LAS ZONAS PEATONALES FORMADAS POR LAS CALLES MAYOR, CONDES DE ROTOVA, AVE MARIA, ABADIA, PAIS VALENCIA, AUSIAS MARCH Y PLAZA MAYOR, y en cumplimiento de lo dispuesto en los artículos 49 y 70.2 de la LBRL, y artículo 56 del TRRL, se somete el expediente a información pública por el plazo de treinta días, a contar desde día siguiente a la inserción de este anuncio en el “Boletín Oficial” de la provincia de Valencia, para que pueda ser examinada y presentar las reclamaciones que estimen oportunas.

Caso de no presentarse reclamaciones en el citado plazo, se entenderá definitivamente aprobada la mencionada ordenanza.

En Rótova, a 12 de agosto de 2010.-El alcalde, Antonio García Serra.

http://www.derecho.com/l/bop-valencia/edicto-ayuntamiento-rotova-aprobacion-inicial-ordenanza-reguladora-acceso-zonas-peatonales/

Altres docs:

Ordenança:

 

(click en la foto per engrandir)

 

 

 

 

 

 

Circular:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(click en la foto per engrandir)