– Des de Compromís preguntem si s’han estat cobrant els preus que s’indiquen en els mesos inicials del curs i, si és així, que es retorne la diferència en els cursos en què ha pujat el preu, ja que no estava en vigor.

– Una vegada més, l’Ajuntament de Ròtova ha fet les coses al revés. En aquesta ocasió ha cobrat el preu de matrícula d’algunes assignatures de l’escola de música Mestre Villar i de l’Escola d’Adults abans que quedara aprovada la modificació de les ordenances fiscals. Des de Compromís demanem més previsió.

El plenari de l’Ajuntament de Ròtova va acordar en sessió ordinària el passat 4 de novembre la modificació de determinades ordenances fiscals per a l’exercici de 2011. Entre elles les de l’Escola d’Adults (EPA) i l’Escola de Música Mestre Villar.Des del passat 10 de novembre, i fins el proper 10 de desembre, “en compliment del que disposa l’article 17 del Reial Decret Legislatiu 2 / 2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el text refòs de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, se sotmet l’expedient a informació pública pel termini de trenta dies, a comptar des del dia següent de la inserció d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de la província de València, perquè els interessats puguen examinar els expedients i presentar les reclamacions que estimin oportunes”.

Les taxes modificades corresponen a una assignatura de l’Escola de Música i a 4 de l’EPA: preparació de proves de graduat de l’ESO (20 €), valencià (20 €), anglés ESO (20 €) i anglés oral (20 €).

Les taxes que s’han cobrat no es poden aplicar fins que no queden aprovades de manera definitiva, després del procés d’exposició pública al Butlletí Oficial de la Província. Per tot això, des de Compromís, demanem més previsió a l’hora de modificar els preus de l’escola de música i l’EPA, perquè la gent puga tenir temps per poder opinar-ne i participar.

Des de Compromís preguntem si s’han estat cobrant els preus que s’indiquen en els mesos inicials del curs i, si és així, que es retorne la diferència en els cursos en què ha pujat el preu, ja que no estava en vigor.