Els membres de Compromís anunciaren que presentaran una candidatura a les properes eleccions municipals. Jordi Puig: “Compromís és un projecte obert. Hem de donar acollida a totes les persones que vulguen aportar coses al municipi”.

El Bar de Dins va acollir el passat divendres 14 de gener la presentació de Compromís per Ròtova. A l’acte assisitiren moltes veïnes i veïns del poble, davant l’expectació que havia generat el projecte en el municipi. També van acudir regidors i diversos alcaldes del BLOC de la comarca: entre altres, Pepa Izquierdo, secretària comarcal del BLOC; David González, secretari d’Organització; i Facund Puig, regidor a Gandia. Juanfer Monzó, alcalde de Potries, va fer de presentador de l’acte. A més, la presentació va comptar amb el suport d’Enric Morera, síndic del grup parlamentari Compromís i del BLOC, i Carles Arnal, dels Verds-E.E.

L’acte va servir com a tret de sortida de la precampanya al municipi i per fer visible la il·lusió i les ganes de treballar d’un bon nombre de gent de Ròtova, que aposten per una nova manera de fer política, més propera i desimbolta.

Jordi Puig va agrair a totes les persones assistents la seua “presència valenta” i es va posar a disposició de les rotovines i rotovins per encapçalar, junt a les persones que ja s’han compromés, una candidatura il·lusionadora i renovadora a les properes eleccions municipals de maig.


“El canvi comença hui”, va apuntar Puig, “si voleu, si volem. Perquè el canvi solament es pot donar des del dia que, com hui, creiem en ell”.

Compromís pretén ser l’alternativa útil a l’actual govern municipal. Per això, segons Puig, “hem obert la convocatòria de Compromís, per anar incorporant a molta més gent que ens ajude a fer entendre que, primer que res, cal fer els projectes que Ròtova necessita”.

 

Esta concepció xoca frontalment amb la de l’actual govern, de “grans projectes aturats” i d’endeutament del municipi. Volem recordar que les inversions milionàries que han arribat a Ròtova, que haurien pogut ser molt útils, no s’han destinat a les principals necessitats del municipi.

 

Ens cal un espai com a casa de la música i de la cultura, i una biblioteca en condicions, per posar solament uns exemples. Aquests projectes es podrien haver atés i no s’han fet de manera conscient. Eixes, entre altres, seran les nostres prioritats.