Els comptes ascendeixen a 1.350.000 €. Ací teniu l’edicte de l’Ajuntament de Rótova sobre aprovació inicial del pressupost de l’exercici 2011.

EDICTE

Aprovat inicialment per l’ajuntament ple, en sessió de 29 de desembre de 2010, el pressupost general € integrat pel de la propia corporació i el del organismo autònom escola municipal de música Mestre Villar – per a l’any 2011, les bases d’execució, plantilla de personal i relació de llocs de treball, d’acord amb allò disposat en l’article 169 del RDL 2/2004, de 5 de març, s’exposa al públic per termini de 15 dies, comptadors des de l’endemà de la publicació del present edicte en el BOP de València, a l’efecte que les persones interessades, puguen examinar el pressupost esmentat i presentar les reclamacions oportunes.

El pressupost es considerarà aprovat definitivament si durant el termini d’exposició no es presenten reclamacions; cas contrari, el ple disposarà d’un mes per a resoldre-les.

En la mateixa sessió també es van aprovar la plantilla de personal i la relació de llocs de treball a l’efecte del seu examen i de presentar reclamacions durant el mateix termini de 15 dies.

Rótova, 30 de desembre de 2010.-L’alcalde, Antonio García Serra.