Jordi Puig, candidat a l’alcaldia: “estem convençuts que Compromís és la fòrmula del canvi a Ròtova”.

Compromís per Ròtova ha presentat la candidatura que concorrerà a les properes eleccions municipals. Jordi Puig, cap de la llista, està acompanyat per Nahiana Suñé, Suni Vidal, Mari Puig, Paco Orts, Marieli Calabuig, Paco Faus, Joan Muñoz i José Juan Camarena. Tanquen la llista MªÁngeles Pérez i Moisés Pérez.

 

Puig ha afegit: “Hem creat un equip de gent preparada, valenta i amb ganes de treballar pel municipi. Compromís és el resultat de la crida a crear un projecte obert i integrador, que buscava persones amb ganes de treballar per Ròtova. Estem molt contents i il·lusionats pel suport que hem rebut per part de les veïnes i veïns i esperem correspondre des de la responsabilitat i el treball i, així, poder merèixer la confiança de totes i tots els rotovins. Estem convençuts que Compromís és la fórmula del canvi a Ròtova”.

Compromís vol conformar un govern municipal que aprofundisca en la participació ciutadana, assegurar una gestió econòmica responsable, amb projectes ajustats a la realitat del municipi, i fer de la cultura i el patrimoni elements dinamitzadors per a l’economia.

Puig també ha enumerat com a objectius ajudar els llauradors i fomentar la venda de productes de curt recorregut; treballar per construir una casa de la música i una biblioteca en condicions.

En definitiva, volem posar l’Ajuntament al servei de les persones i les associacions. Obrir les portes perquè hi entre aire fresc”, ha conclòs Puig.