Video: Acte central de Compromís per Ròtova

Veïnes i veïns de Ròtova van tornar a omplir la plaça Major en l’acte central de Compromís, que el confirmen com “l’alternativa” al govern actual.

Jordi Puig, candidat a l’alcaldia: “Potser els veïns i veïnes, els amics i amigues, ja han decidit que és l’hora del canvi. I amb les idees, amb la paraula, amb les persones… arribarà el canvi”.

Dimecres, 18 de maig la plaça Major de Ròtova va acollir l’acte central de Compromís. Al llarg de l’acte, els diferents integrants de la candidatura van explicar les propostes en les diferents àrees del programa electoral, un programa que prèviament havien repartit, porta a porta, el dia anterior.

“Les persones que formen part de Compromís no es dediquen a la política; però han acceptat formar part d’esta candidatura pensant en Ròtova i en les possibilitats de canvi que té”, va explicar el candidat a l’alcaldia Jordi Puig. Puig va proposar passar “de les grans obres parades als grans projectes sostenibles” i dur avant un un Ajuntament transparent i ben gestionat.“Compromís vol treballar per Ròtova, amb la participació ciutadana com a pilar fonamental”.

“El programa de Compromís és el resultat de les converses amb la gent, de les reunions que Compromís ha tingut amb les associacions del poble i de les propostes que ens han arribat per escrit en les butlletes que vam repartir casa a casa”, ha explicat Puig.

A la plaça de Ròtova es va poder respirar un aire diferent. Al parlament final, els membres de la candidatura van acabar l’acte amb un desig: “potser el canvi ja ha arribat i ells encara no se n’han adonat. Potser vosaltres, els vostres veïns, els vostres amics i amigues, ja heu decidit que és l’hora del canvi. I amb les idees, amb la paraula, amb les persones… arribarà el canvi”.

La presentació va anar a càrrec de Xavier Climent, qui va ser mestre i director durant molts anys a l’escola del municipi. Climent va aclarir que “m’han demanat que actue hui com a presentador d’aquest acte i ho he acceptat amb molt de gust perquè crec en la seua il·lusió i en la seua capacitat i perquè crec en ells i en les seues idees”.

L’acte va estar amenizat pel grup Els Longuis amb cançons ben conegudes, com “Paraules d’amor” o “Que tinguem sort”.