336 motius d’espenta; 1.307 motius per continuar treballant

Estimades veïnes i veïns,

Un any més hem celebrat la cita amb les urnes per decidir quin és el govern per als propers quatre anys a Ròtova. Heu sigut molts els veïns i les veïnes que ens heu recolzat. Compromís ha aconseguit tres representants, amb un projecte fresc i que començava de zero (i a molts pocs vots d’aconseguir el quart regidor). Per això, volem donar-vos les gràcies i posar-nos a la vostra disposició.

Compromís per Ròtova continuarà treballant, amb esperit positiu i crític, per poder fer arribar el model renovat de poble que proposem. Continuarem treballant per fer arribar millor el nostre missatge, persona a persona i amb serenitat. Continuarem esforçant-nos per a meréixer-nos, en tot moment, la confiança de totes les veïnes i veïns.

El vostre paper no acaba ara. Nosaltres entenem que no vos heu de conformar a votar cada quatre anys sinó que hem de ser capaços de crear ponts amb l’Ajuntament perquè els vostres desitjos es convertisquen en acció de govern. Ja ho vam fer al nostre programa, recollint les vostres idees i ara continuarem fent-ho. A més, en uns pocs dies, la demanda de més participació ciutadana ha aconseguit la consulta amb els veïns sobre com calia reformar el barri de la Salut i sobre les condicions educatives i d’infrastructures de l’escoleta. Les nostres demandes són justes i estan tenint efecte ja.

Jordi, Nahiana, Suni, Mari, Paco, Marieli, Paco, Joan, José Juan, M. Ángeles i Moisés vos agraeixen les idees i els suports. Hem comptat amb 336 vots, que es tradueixen en 336 motius d’espenta. Tenim 1.307 motius per continuar treballant.

Rebeu una abraçada ben forta.

Arxivat en: Comarcal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *