Compromís per Ròtova registra a les Corts una Proposta No de Llei per finançar una casa de la música i la cultura per al poble.

“Si tot va bé, a finals d’any podria començar a fer-se realitat una necessitat per al poble com la casa de la cultura i la música per a Ròtova”. Així ho ha explicat el portaveu de Compromís per Ròtova, Jordi Puig. “Des de Compromís”, ha dit Puig, “estem treballant de manera constructiva i molt activa per a millorar el poble i posar el nostre granet d’arena en la millora de vida dels nostres veïns i veïnes”.

La Proposta no de Llei que s’espera aprovar a les Corts, registrada pel síndic del grup parlamentari Compromís, Enric Morera, instarà el Consell a finançar un edifici com a casa de la música, que puga acollir actes diversos (concerts, assaigs, conferències, etc.) i que dispose d’un espai per a arxiu i administració de l’activitat que se’n derive.
L’Ajuntament de Ròtova, per la seua banda, hauria de cedir un terreny o fer-ne una cessió d’ús, on ubicar la instal·lació.

“Amb esta infrastructura tan necessària, Ròtova tornaria a poder acollir concerts de manera digna, a més de recuperar els assaigs de la banda local i ubicar l’arxiu de l’agrupació. De més a més, es podria establir un calendari més estable de teatre i cinema. La vida cultural de Ròtova es veuria potenciada de manera significativa”.