El govern rebutja aprovar uns “Criteris d’ús i foment del valencià a l’Ajuntament”

Compromís va proposar al plenari que l’Ajuntament de Ròtova aprovara un “CRITERIS D’ÚS I FOMENT DEL VALENCIÀ A L’AJUNTAMENT DE RÒTOVA” i la creació d’una Oficina de Promoció del Valencià.

El govern considera que ja fa prou esforços en l’ús del valencià i que, a Gandia, la Mancomunitat ja té una Oficina de Promoció del Valencià. “Tot i que reconeguem la tasca feta, encara hi ha mancances com la manca d’oferta de cinema en valencià; una part de la senyalètica està en castellà; el mateix contestador automàtic telefònic de l’Ajuntament és en castellà…

Des de Compromís hem explicat que no es tracta d’engrossir l’administració local sinó que l’Oficina de Promoció del Valencià la podria dur el Departament de Gestió Cultural. Es tracta d’unes pautes de treball i unes línies que marquen una direcció; en cap cas es tracta de crear un nou organisme”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *