Compromís va proposar poder gravar, amb format audio o vídeo, els plenaris ordinaris i extraordinaris de l’Ajuntament de Ròtova.

L’objectiu era el de millorar el recull d’informació per part del secretari en el transcurs dels plenaris, i dotar-lo d’una ferramenta al seu servei. A més, la proposta podria servir per “difondre el contingut dels acords i posicionaments expressats en ells, més enllà del que apareix a les actes”. Jordi Puig, portaveu de Compromís, va explicar que “l’objectiu era de dotar-nos de formats audiovisuals, per situar l’Ajuntament de Ròtova en ple segle XXI, i millorar la divulgació de la gestió que realitza l’Ajuntament entre les veïnes i veïns del municipi”.

L’equip de govern va rebutjar la possibilitat de poder fer-ho, perquè segons ells “tota la informació ja està a l’abast dels ciutadans”. El govern també van advertir del perill dels usos d’internet. El ben cert és que els partits ens quedem sense possiblitat de poder difondre el contingut en nous formats i l’Ajuntament renuncia a tenir ferramentes més modernes i fer entrar les TIC a l’Ajuntament.

Puig ha explicat que “d’ací a 10 anys –o menys- estes coses cauran pel seu pes, perquè els ajuntaments oferiran tots estos formats que plantegem. Ara bé, a nosaltres ens sembla greu que ni tan sols puga existir la possibilitat de poder fer-ho hui dia”.