La Diputació i l’Ajuntament signen un nou conveni per acabar la remodelació del camp de futbol

El conveni va ser aprovat pel plenari per unanimitat. Compromís per Ròtova es felicita per l’arribada del conveni que permetrà acabar el camp de futbol.

Compromís per Ròtova es felicita per la signatura del nou conveni de l’Ajuntament de Ròtova amb la Diputació de València, per poder acabar el camp de futbol. Hem de felicitar-nos tots, també el nostre govern municipal, i totes les persones que han pogut posar un granet d’arena en l’assoliment del conveni. Jordi Puig, regidor-portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Ròtova, no ha volgut oblidar Emili Altur, diputat de Compromís a la Diputació de València, qui també ha estat pendent de l’evolució del conveni, i va votar favorablement a la comissió on es va tractar la tramitació.

El conveni, per import de 350.000 €, i la seua adjudicació es realitzarà per mitjà d’un procediment negociat, declarat d’urgència, donat que ha d’estar enllestit i adjudicat abans que acabe l’any perquè es puga fer efectiu.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Retroenllaç: Compromis se sorprén que l’alcalde estiga més pendent de l’oposició que dels projectes que cal dur endavant – Compromís per Ròtova

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *