Després de les eleccions al congrés i el senat de Madrid, des de Compromís per Ròtova volem fer-vos arribar el nostre agraïment.
Primer que res, voldríem agrair el suport rebut per les veïnes i veïns de Ròtova; i dir-los que, també gràcies a elles i ells, tenim un diputat valencianista a Madrid per primera vegada en la història de la democràcia.
En segon lloc, voldríem donar les gràcies a totes les persones que ens han ajudat a poder fer-ho possible. Penjant banderoles i cartells, ensobrant, anant casa per casa, convencent els amics i amigues… Sabíem que estàvem davant unes eleccions molt mediatitzades, on la presència a la televisió dels dos grans partits acaparava la major part del temps. També hem hagut de fer front als miassatges de la por: por als mercats i por al PP. Nosaltres, però, hem eixit al carrer i hem aconseguit arribar a vosaltres, cara a cara. I transmetent el missatge boca-orella.
Ara ens toca demostrar, igual que hem fet a les Corts Valencianes, que podem ser una veu honesta, exigent i renovadora.
Finalment, des de la Coalició Compromís, vos traslladem les gràcies a les apoderades i apoderats que heu sigut garantia de democràcia. Gràcies per haver-nos ajudat a fer història. Gràcies a tots i totes que heu col·laborat i heu sigut veu activa. Gràcies a tots i totes que vos heu informat i heu compartit el vostre compromís. Vosaltes sou el nostre Compromís.
Tenim quatre anys per davant per a continuar fent camí junts. Seguirem cantant ben fort fins que ja no ens quede veu. Cantarem amb l’esperança a flor de pell.

Compromís per Ròtova