Ho féu al plenari, en una moció d’urgència presentada pel grup municipal Compromís, davant la immediatesa del debat de les esmenes als pressupostos de la Generalitat de 2012.

El passat divendres 2 de desembre, Compromís per Ròtova va presentar una moció amb caràcter d’urgència perquè el plenari municipal exposara de manera explícita la necessitat d’ajudes per tal de construir un auditori al cine Cervantes, que es troba en estat ruïnós. Este mes tindrà lloc el debat de les esmenes als pressupostos de la Generalitat de 2012, i Compromís en presentarà una esmena.

El portaveu de Compromís a Ròtova, Jordi Puig, ha explicat que, “a la pràctica, l’únic que havia de de fer el govern municipal era admetre que no pot dur a terme la rehabilitació del cine Cervantes i, si així ho considerava oportú, adjuntar la part del projecte i memòria que se suposa té feta sobre l’auditori que té previst construir a l’actual cine”.

“Això no obstant, des d’alcaldia ens van assegurar que ara era massa precipitat presentar res i que ho farien per als pressupostos de 2013”.

“Des de Compromís per Ròtova no entenem perquè el consistori posa tantes traves per a demanar una ajuda que el municipi necessita. La setmana passada tant des del PP de les Corts com de Ròtova van gastar més energies a dir que no necessitaven els diners que a intentar aprovar la Proposició No de Llei que havia presentat Compromís per dur a terme la casa de la música al municipi”.

Compromís, així i tot, ha presentat una esmena als pressupostos de la Generalitat per al 2012 amb aquest fi. El portaveu de Compromís a Ròtova, Jordi Puig, ha aclarit que sense la voluntat del PP local i autonòmic Ròtova no podrà aconseguir l’ajuda. I de moment, ‘de manera sorprenent’, no semblen predisposats a que així siga.