Suni Vidal: “El treball de Compromís al llarg de l’any es nota”

La regidora de Compromís per Ròtova Suni Vidal ha explicat que “ens hem de mostrar moderadament satisfets perquè el treball de Compromís es nota en algunes previsions del govern”.
A pesar de la valoració global del pressupost, Compromís se sent satisfet, no obstant, perquè, per fi, el govern ha reaccionat a algunes peticions dels veïns. Tal com ha demanat de manera reiterada Compromís els darrers plenaris, es destinarà una partida a reasfaltar l’Avinguda Jaume I.
A més, es destinaran uns mínims recursos a la promoció del portal de venda de taronges, un fet que “ha d’anar acompanyat d’altres accions, perquè no continue sent un bluf”. I perquè es preveuen inversions que s’arrosseguen des de 2009, com el mobiliari i adequació de l’interior de la nau polivalent. “El problema és que la nau encara no està acabada i no sabrem si ho estarà enguany tampoc, vist com han anat les obres els darrers anys”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *