Contestació de Compromís a Toni Garcia, sobre el camp de futbol.

El passat plenari, a banda dels pressupostos, vam votar l’adjudicació definitiva de l’adequació del camp de futbol. Compromís es va abstenir en la votació de l’adjudicació definitiva perque “tenim dubtes sobre la conveniència de valorar el desmuntatge d’una rampa de terra que baixa al riu, que en principi no formava part del projecte”. Així li ho vam fer saber al secretari minuts abans del plenari i així ho vam explicar en la nostra intervenció.

Hem canviat el nostre vot perquè creiem que, davant d’esta situació, l’abstenció és el vot més just i més coherent amb el que pensàvem. No ens importa massa l’opinió del PP sobre si es pot o no canviar en un fòrum o un altre, mentre el que busquem siga ser el més fidels possibles al que considerem just. I la votació d’un plenari encara és el lloc per a poder expressar el sentit del vot, i fer-ho en conseqüència, mentre no ens diguen el contrari. Votar que sí amb els ulls tancats no haguera estat una decisió més responsable. I es tracta precisament d’això, de la responsabilitat de cadascú.

Nosaltres podem entendre les ganes que té el senyor alcalde de criticar Compromís -com ja ho ha demostrat en diverses ocasions- però, per a la nostra sorpresa i incredulitat, la concepció de política de l’equip de govern no té límits, pensen que en política val tot, quan diuen que hem rebut pressions. O quan diuen pel poble que hem votat en contra. En la seua política, clar. Nosaltres no anem a seguir-los el joc. No obstant, el anem a demanar i exigir que respecten les persones i les idees, tot i que no les compartisquen, que no enfronten la gent, i que no xafen ni a nosaltres ni a ningú. Els anem a exigir que no poden fer acusacions falses per a aconseguir un rèdit polític.

I anem a continuar treballant per què fer política a Ròtova siga alguna cosa més que crear bàndols i divisió. En eixe camí, ens trobareu.