El diputat Francesc Ferri visità Ròtova pel porrat de Sant Macià

El diputat a les Corts Valencianes Francesc Ferri va visitar Ròtova, amb motiu de la celebració del porrat de Sant Macià, el passat diumenge 26 de febrer. Amb ell, un nombrós grup de regidores i regidors de la comarca, entre els quals hi havia Josep Miquel Moya i Facund Puig, regidors del BLOC-Verds a Gandia.

Ferri va estar acompanyat per les regidores de Compromís per Ròtova Suni Vidal i Nahiana Suñé i pel regidor Jordi Puig, qui van mostrar-li sobre el terreny alguns dels temes que han treballat conjuntament els grups municipal i de les Corts; entre altres, la deficient situació del Cinema Cervantes i altres necessitats del municipi.

Ferri es va mostrar sorprés per la vida del porrat en un municipi menut com el nostre. A més, Ferri i Puig van poder compartir les impressions de la visita en una xicoteta entrevista al seu pas per la carpa de la Cadena Dial. A més de les valoracions i del treball, els i les membres de Compromís van poder gaudir d’un esmorzar, d’un passeig pel mercat romà i de l’actuació de la Muixeranga.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *