El grup municipal demana que quede sense validesa l’acord de plenari de 2 de març relatiu a “UA-4. Deixar sense efecte acord inicial”, i que s’incloga al proper plenari.

Dilluns 27 de febrer es convocà plenari ordinari del mes de març, segons resolució 55/12 de convocatòria de l’Alcaldia-Presidència. Dimarts 28 de febrer, a les 9:04 h, se’ns remet per correu electrònic la documentació relativa al plenari; i el mateix 28 de febrer, acudim a l’Ajuntament perquè, entre la documentació rebuda, no hi ha la relativa al punt seté del plenari de 2 de març “UA-4. Deixar sense efecte acord original”.

Dimecres 29 de febrer, tornem a acudir a l’Ajuntament per tornar a demanar la informació relativa al punt esmentat del plenari de 2 de març. Finalment, dijous 1 de març se’ns remet, a les 14:20 h, per correu electrònic, la proposta d’acord plenari.

Parlem de tenir la documentació a la nostra disposició en el moment de la convocatòria del plenari. I, a més, considerem que per prendre en consideració el punt esmentat caldria haver posat a la nostra disposició, a més, l’expedient a què fa referència el punt corresponent”.

Al plenari, el nostre grup municipal informà de tot el que hem exposat anteriorment, i demanà que es deixara sobre la taula el punt esmentat; i, en cas contrari, manifesta la seua intenció de no votar-lo. L’alcaldia no accepta la proposta i procedí a la votació. Així mateix, se’ns informa que, pel fet de no votar el punt, constarà com a abstenció; per la qual cosa consten 3 abstencions per part dels 3 regidors integrants del grup municipal Compromís per Ròtova. El grup municipal Compromís demana que conste en acta el motiu del vot i allò exposat.

Davant de tot això, Compromís ha presentat un recurs de reposició, previ al contenciós administratiu, pel qual demana que quede sense validesa l’acord de plenari de 2 de març relatiu a “UA-4. Deixar sense efecte acord inicial”; i que s’incloga al proper plenari l’esmentat punt i que es pose a disposició, en temps i forma, l’expedient relatiu a l’esmentat punt.