“El PP torna a confondre donar informació amb tenir la majoria absoluta”

Davant les declaracions del PP a Internet, al voltant de la planta de transferència, volem fer una breu valoració: Compromís, en tot este procés, ha demanat i continuarà demanant tota la informació possible. I quan demanem informació, ho fem per al grup municipal i per a totes i tots els veïns. A nosaltres no ens val que l’alcalde diga que cumpleix la llei, quan s’ha amagat la tramitació i l’arribada de la planta de transferència; quan s’ha arribat a dir que “no hi havia res definitiu”, tot just abans de les eleccions.

Resulta fins i tot preocupant que el PP ens pregunte en estos termes: “usted no cree q la mayor información q se le ha podido dar a nuestro ciudadanos y ciudadanas hayan sido las q salieron de las urnas en estas pasadas elecciones?”. Resulten preocupants estes paraules perquè deixen en evidència una cosa: que el PP confòn l’obligació de donar informació als veïns i veïnes amb tenir la majoria absoluta. Els vots no legitimen per a fer el que vulguen ni com vulguen.

Des de Compromís continuarem informant i atents davant d’un govern que es nega a fer partíceps als ciutadans de les decisions que pren.

 

“Contestaríem si no ens taparen la boca”.

L’alcalde ens va demanar com havíem calculat el cost de la taxa del clavegueram. D’inici ens sembla una posició estranya: ells, el govern, són els qui en realitat haurien d’explicar les coses. Compromís ja ho ha fet, de manera desglossada, i ha penjat al web els documents que l’equip de govern va portar a plenari. Tant és així que, quan el portaveu de Compromís va intentar contestar, l’alcalde no el va deixar i el va emplaçar a fer-ho en una comissió; per això diem que contestaríem si no ens taparen la boca. A més, “els veïns tenen els rebuts de l’any passat i d’enguany per poder comparar el que els costen els diferents conceptes en la factura, i poden comprovar el que ha pujat el clavegueram”.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *