El portaveu ha explicat que “si l’alcalde no vol fer-ho, actuarem nosaltres com creiem que hauria de fer un govern municipal”.

El grup municipal Compromís per Ròtova sol·licitarà al govern que se sume al contenciós administratiu contra el xec ocupació de Gandia. Ho farà en una moció que presentarà al proper plenari ordinari, previsiblement la primera setmana de novembre, donat que “encara tenim temps per a fer-ho d’aquesta manera”.

A més, el grup municipal estudia prendre la iniciativa en el contenciós, si des del PP local s’hi neguen. “Si l’alcalde no vol fer-ho, actuarem com hauria de fer un govern municipal: prendre posició per a defensar els drets de la gent treballadora del poble”, ha explicat Jordi Puig, regidor-portaveu de Compromís.

El PP local ja es va negar a donar suport a una moció en contra del xec ocupació de Gandia, “basant-se en l’autonomia municipal i en el respecte a les iniciatives locals dels altres municipis”. “Ja diran els tribunals o qui siga competent si està ben fet o no, nosaltres no som qui per qüestionar l’autonomia municipal”, va raonar l’alcalde.

Ara és el moment de decidir si actuem, o no, i lamentem que l’alcalde siga l’únic de la comarca que no vol fer-ho”, ha dit Puig.