Article 1.- Naturalesa.
La contraprestació econòmica per la prestació dels servicis de instal·lacions esportives del  poliesportiu municipal té la naturalesa de preu públic per ser una prestació de servicis i realització d’activitats objecte de la competència d’este Ajuntament i no concórrer cap de les circumstàncies especificades en la lletra B) de l’article 20.1 del TRLHL.
Article 2.- Obligats al pagament.
Estan obligats al pagament del preu públic regulat en esta Ordenança, els usuaris del poliesportiu municipal, camp futbol.
Article 3.- Quantia.
La quantia que corresponga abonar per la prestació del servici descrit en l’article 1r d’esta ordenança municipal serà la fixada en la tarifa continguda en l’apartat següent, per a cadascú dels serveis o activitats.
1. La tarifa d’este preu públic serà la següent:
Epígraf 1. Instal·lacions Esportives (camp futbol)
a) Temporada: 1.000,00 €
b) Partits o entrenament 40 € hora/fracció
c) Suplement llum artificial camp futbol 10 €/partit /entrenament
d) Camp futbol 7, 75% preu tarifa
Article 4.- Obligació de pagament.
1.L’obligació de pagament del preu públic naix des es preste o realitzen els serveis o activitats especificats en l’apartat segon de l’article anterior.
2.-El pagament del preu públic s’efectuarà en el moment de sol·lictar l’interessat, el lloguer del camp de futbol (de qualsevol dels objectes a que es referix l’epigraf 1)
Article. 5.- Normes de gestió.
L’obligació de pagar el preu públic previst en esta Ordenança se satisfarà amb caràcter previ a la utilització per l’interessat de les instal·lacions.

Els menors de setze anys acreditaran esta circumstància per mitjà de la presentació del D.N.I., llibre de família o certificat de naixement.
El camp de futbol no pot ser utilitzat per cap altre equip quan estiguen ocupades pels clubs locals reconeguts per l’Ajuntament ja siga en entrenaments o partits de competició.
Estaràn exemptes de pagament les associacions locals legalment constituïdes i inscrites com a tal en el Registre Municipal d’Associacions.

DISPOSICIO FINAL.
Esta ordenança entrarà en vigor el dia següent al de la publicació de l’aprovació definitiva en el BOP de València, mantenint-se vigent fins a la seua modificació o derogació expressa.
Contra el present acord es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana, en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent de la publicació d’este anunci.

DILIGÈNCIA per a fer constar que esta ordenança va ser aprovada per acord de l’ajuntament ple en la sessió celebrada el dia 5 d’octubre de 2012. Sotmesa a informació pública al BOP del 18 d’octubre de 2012. Durant el termini d’informació pública no es van presentar al·legacions ni reclamacions entenent-se definitivament aprovada i entrarà en vigor l’endemà de la publicació del text íntegre en el BOP de València.
Ròtova, 26 de novembre de 2012.