Compromís pregunta pels deutes de la Generalitat amb Ròtova i els interessos que paga l’Ajuntament per ells

La Generalitat Valenciana manté deutes amb els ajuntaments per un valor mínim de 245 milions d’euros. Aquesta situació ha fet que molts ajuntaments hagen tingut que renovar pòlisses de crèdit o demanar préstecs per a fer front als impagaments amb el cost financer que això comporta per a la tresoreria municipal. En altres paraules, els ajuntaments estan finançant la Generalitat en la mesura que aquestos impagaments per serveis, subvencions o altres conceptes ja han sigut avançats pels consistoris als seus proveïdors.

El fet que la Generalitat haja destinat diners a grans esdeveniments com ara la Fórmula 1 o la Copa de l’Amèrica, amb el corresponent endeutament que ara ha de pagar, ha fet que no puga atendre degudament els compromisos adquirits amb els consistoris posant a molts d’ells en una situació financera complexa.

Des de Compromís volem posar negre sobre blanc el cost de la mala gestió de la Generalitat i quines conseqüències té als comptes municipals i a les butxaques dels ciutadans.

Per això, hem presentat les següents preguntes al regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Ròtova:

-Quin és l’import del deute que té la Generalitat Valenciana amb el nostre Ajuntament?

-Quin és l’import de les despeses financeres fins a dia de hui que ha suposat per a l’Ajuntament el deute que té Generalitat amb el nostre consistori?

Arxivat en: Documents, Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *