Bones festes. Per un 2013 amb #mésCompromís

Amigues i amics,

estes línies són per a felicitar-vos en estes festes i per a desitjar-vos que l’any 2013 puguem assolir els nostres somnis i desitjos. Este ha sigut un any complicat per al municipi (hem anat explicant en quina situació es troba l’Ajuntament), però sobretot ho ha sigut per a les veïnes i veïns. Per això, sent conscients d’estes dificultats, estem intentant fer propostes i posicionaments que milloren el dia a dia del veïnat.

Estem contents, a més, de poder compartir les vostres inquietuds, de poder ser veu i sentir-nos útils, tot i que som conscients que hem de continuar millorant i explicant la nostra tasca. Continuar obrint l’Ajuntament a la gent i modernitzar la política són dos dels nostres objectius principals.

Volem agrair-vos el temps que ens heu dedicat, la confiança i la complicitat. Estem especialment contents per la incorporació de joves en el projecte; i perquè cada vegada som més gent la que veu que un canvi al municipi és necessari.

Les persones que formem part de Compromís per Ròtova vos desitgem bones festes, i un millor 2013. Que tinguem un any amb #mésCompromís.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *