Compromís sol·licita una normativa que regule les places per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda

Al municipi hi ha concedides places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda, per tal de fer més fàcil els desplaçament a persones que en tenen dificultats. Davant la possibilitat que en calguen més, seria recomanable, i així ho vam demanar al passat ple, elaborar un reglament per a establir en quins casos es concedeix, amb les condicions, etc.

La regidora delegada en Benestar Social va informar que ja ho estaven treballant i que ho presentarien el proper ple. Esta és una altra petició que hem traslladat de la gent del poble al plenari. Al proper ple, l’equip de govern presentarà una proposta de la qual vos donarem compte.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Comentaris

  1. NANDO LOPEZ LURBE diu:

    A LES PERSONES QUE NO ENS AGRADA EL FUTBOL ENS AGRADARIA TINDRE MES INSTALACIONS QUE NO SIGUA UN CAMP DE FUTBOL AMB GESPA(QUE NO ES PERMET XAFAR A NO SER QUE SIGUES D,ALGUN EQUIP DE FUTBOL),O UN CAMP DE FUTBET.VOLDRIEM DISFRUTAR COM ABANS D,UN FRONTO,PISTA DE TENIS,PER A FER GIMNASSIA ETC.NO A TOTA LA GENT ENS AGRADA EL FUTBOL I VOLEM FER ALTRES ESPORTS I NO TENIM INSTALACIONS.

    GRACIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *