Puig demana a l’Alcaldia respecte a la tasca d’oposició i a les queixes del veïnat, i que no munten “xistes” al ple.

El ple ordinari de juny va ser especialment desagradable per motius que no tenien a veure amb els punts de l’ordre del dia. En acabar les preguntes de control i fiscalització dels òrgans de govern, el govern va prendre la paraula per dir “que ara li tocava a l’equip de govern fer control de l’oposició” i va realitzar el prec que “quan l’oposició faça treballs al carrer, ha de dur este casc, el xaleco i la senyal, per a donar exemple, com a càrrecs públics que sou”.

Com a rerefons, hi ha una problemàtica com és la dels passos de peatons elevats de l’Avinguda Jaume I, dels quals la setmana passada vam estar comprovant la mesura de les rampes, una problemàtica de la qual molta gent del poble s’ha queixat i sobre els quals demanarem, a més, informes tècnics.

En anar a començar el ple”, explica el portaveu de Compromís Jordi Puig, “ens vam adonar que havien deixat un casc, un xaleco i una senyal d’STOP, a la cadira d’Alcaldia; vaig retirar-ho, a pesar que l’alcalde, el popular Toni Garcia, va dir que no molestava, que ho deixàrem sobre la taula de plens”. El representant de Compromís va retirar-ho a un costat, “perquè se suposava que anàvem a celebrar un ple i això no feia res allí; evidentment, tampoc sabia res del que ens tenia preparat per al final”.

Des de Compromís podem entendre que vulga reprendre el nostre grup municipal per qualsevol motiu. I si el PP vol fer oposició a l’oposició és una qüestió seua; nosaltres no anem a entrar en la seua manera d’entendre el govern. Fins i tot, dubtem de la idoneïtat que, dintre del punt de “precs i preguntes a l’Alcalde i Regidors Delegats”, el govern exercisca esta funció; tot i que, evidentment, estem a la disposició del govern i del veïnat per contestar el que consideren.

En definitiva, “lamentem que l’equip de govern utilitze el ple per a burlar-se de l’oposició i dels problemes del veïnat. No anem a permetre que el govern es burle i monte “xistes” al ple. No volem que es burle ni de Compromís, ni del veïnat que ens ha votat, ni de la gent que ens indica quins problemes hem d’intentar resoldre”.

“Si vol tractar els temes d’esta manera, ho pot fer al bar o al carrer. Al ple, li demanem respecte per a nosaltres i per al veïnat”.