Podeu consultar les bases íntegres amb els detalls dels requisits i la documenatció a aportar al PDF adjunt.

El Pla d’Ocupació Conjunt, impulsat per l’Ajuntament de Ròtova, la Diputació Provincial i la Generalitat Valenciana per a fomentar la contractació de persones desocupades en la ciutat, obri termini fins al 31 d’octubre per a la presentació de sol•licituds per a poder acollir-se a les ajudes. El consistori rotoví ha publicat hui les bases reguladores d’esta línia de subvencions, destinades a afavorir la contractació de parats per part d’empreses radicades en el municipi.

Per a accedir a este programa d’ajudes, les empreses interessades han de tindre el seu centre de treball a Ròtova i contractar des del dia de la publicació de les bases de la convocatòria a treballadors del municipi que estiguen en situació de desocupació i inscrits com a demandants de treball en el Servef des d’almenys l’1 de març de 2013. La duració mínima dels contractes serà de tres mesos, amb una jornada del menys 25 hores, i l’ajuda màxima a rebre per cada una de les contractacions serà de 750 euros, ampliables a 1.125 euros quan es faça efectiva l’aportació de la Generalitat Valenciana al pla. En total, el programa compta amb 5.625 euros destinats al foment de la contractació i la lluita contra la desocupació, finançats a parts iguals (375 euros) per l’Ajuntament i la Diputació i ampliables en idèntica quantitat amb l’aportació autonòmica al programa. La convocatòria permetrà ajudar a les empreses locals en un màxim de 5 contractacions.

Les empreses o entitats interessades a participar en el pla d’ajudes poden dirigir-se a les oficines municipals i formalitzar en el registre d’entrada de l’Ajuntament, fins al 31 d’octubre, les seues sol•licituds.

Font: web Ajuntament de Ròtova.