El govern municipal aprova la modificació d’ordenances fiscals per a 2014, amb un augment del 2%, excepte la del fem, que no es modifica. Ací teniu el document de proposta.

Compromís proposa la rebaixa de la taxa de 1a i 2a ocupació (410€ i 205, respectivament) i la recollida del fem (80 €).

Des de Compromís per Ròtova, hem explicat “s’ha justificat la pujada en l’IPC i per fer aplicar la Llei de Pagament a Proveïdors, que duia aparellada un pla d’ajust amb el qual Compromís es va mostrar contrari”.

“No vam estar d’acord amb la pujada de la taxa de l’Escoleta, per exemple. I, posats a mirar les taxes, no solament no estem d’acord que pugen el 2% ara, sinó que proposem que el govern estudie la rebaixa de les taxes de llicència 1a ocupació de vivenda (410 €) i 2a ocupació (205 €). Per no parlar de la taxa de recollida del fem, que ens sembla una barbaritat (80 €), en comparació amb el que estan pagant tots els municipis de la comarca; suposem que estem a l’espera que modifiquen, i també s’hauria de rebaixar”.

El govern també actualitza l’ordenança fiscal reguladora per expedició de documents administratius (que podeu consultar també ací).

A més, ni que siga com a proposta, a banda del que hem dit, proposem que es publiquen de manera íntegra totes les ordenances per a que puguen ser consultades pel veïnat a la pàgina web del municipi.

La pujada va ser aprovada amb 3 vots en contra de Compromís per Ròtova i 5 vots a favor de PP.