Teniu una pregunta per a Joan Baldoví?

El diputat Joan Baldoví acudirà a Ròtova el 13 de desembre a conversar amb el veïnat.

baldo_rotova

El diputat al congrés dels diputats acudirà el proper divendres 13 de desembre a Ròtova per a participar en una iniciativa que permeta el diàleg directe amb la ciutadania. L’acte tindrà lloc a les 20 h., al Centre Social, amb el lema “Baldoví, tenim una pregunta per a tu”.

“Volem apropar la faena que està duent a terme el diputat de Compromís al Congrés de Madrid; mostrar com és possible dur les iniciatives valencianes per a intentar fer-les realitat i com treballem la política de baix cap a dalt”. La gent que tinga interés per qualsevol tema pot enviar un correu electrònic a rotova@compromis.net, prèviament, o acudir directament a la cita per conversar amb Baldoví. Des de Twitter seguirem la xerrada des de l’etiqueta #BaldoaRòtova.

Des de Compromís per Ròtova volem animar tot el veïnat a participar-hi i a traslladar a Baldoví les seues inquietuds. És una activitat positiva amb què volem apropar la faena dels nostres representants, sense intermediaris, a la gent i treballar, des de la base, les preocupacions i interrogants de la ciutadania”.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *