El govern municipal remet tard a les Corts la petició per a demanar l’auditori

Jordi Puig: “l’equip de govern no es pren seriosament els acords aprovats al ple o no li fa gràcia demanar diners per al municipi al seu propi partit”.

El ple de Ròtova va aprovar dilluns 2 de desembre una moció conjunta en què instava a la Generalitat a incloure una partida pressupostària en els pressupostos de 2014, destinats a un saló d’actes-auditori. L’acord havia de ser remés a tots els grups parlamentaris en les Corts Valencianes, per a la presa en consideració de l’esmena als pressupostos que ha presentat el grup parlamentari Compromís al respecte.

El govern va registrar l’eixida de la moció el 13 de desembre i la va enviar dilluns 16, massa tard perquè siga presa en consideració pel grup popular, que ostenta la majoria absoluta en les Corts.

Des de Compromís havíem mostrat la satisfacció perquè, al quart intent, per fi aconseguim el suport de l’equip de govern per demanar a la Generalitat Valenciana una partida als pressupostos per al cine Cervantes. “És evident que ens hem precipitat felicitant-nos; l’equip de govern no es pren seriosament els acords aprovats al ple o no li fa gràcia demanar diners per al municipi al seu propi partit”, ha explicat el portaveu de Compromís a Ròtova, Jordi Puig.

 

La 4a feta, en 3 anys.

1a.-el 2011, el PP de les Corts va estar a punt de presentar una esmena i aprovar una Proposta No de Llei per a realitzar la casa de la música. Però finalment no va ser així i va argumentar que l’alcalde Ròtova “ja ha pres cartes en l’assumpte”.

2a.-El 5 de desembre d’eixe any, el govern municipal votava en contra de demanar ajuda per a restaurar el cine Cervantes; com també ho féu el PP de les Corts, el 22 de desembre de 2011.

3a.-El 2012 l’alcalde del municipi “oblidà” tramitar l’esmena als pressupostos de la Generalitat de 2013, després d’haver-ho acceptat al ple. Compromís aconseguí tramitar la proposta en l’últim moment per a una infraestructura molt necessària per al municipi.

4a.-I enguany, després de l’acord unànim, el govern ho envia tard la petició.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *