El PP valencià rebutja destinar una partida pressupostària per al cine Cervantes de Ròtova

Jordi Puig: “el PP valencià és responsable de rebutjar una proposta molt necessària per a Ròtova; ara, per a la votació no han pogut tenir en compte la petició de l’Ajuntament, perquè el govern municipal ha enviat tard l’acord que ho sol·licitava”.

El diputat de Compromís Josep Maria Panyella en una visita a Ròtova, amb representants de Compromís per Ròtova.

El diputat de Compromís Josep Maria Panyella en una visita a Ròtova, amb representants de Compromís per Ròtova.

El PP ha rebutjat l’esmena de Compromís, que havia demanat una partida pressupostària per a realitzar en el cine Cervantes un auditori, a l’espera de tenir acabat el projecte cap al febrer de 2014. Des de Compromís lamentem que el PP de les Corts Valencianes i el govern valencià no atenguen esta necessitat del municipi, que no té cap infraestructura d’estes característiques per a realitzar concerts, teatres, etc.

Compromís per Ròtova també havia lamentat en un comunicat l’actitud del govern municipal, que ha enviat tard la moció aprovada de manera conjunta entre PP i Compromís, on es demanava que es tinguera en compte esta petició, mitjançant una esmena presentada als pressupostos de 2014 pels valencianistes.

votacio_pressupostos2014

El portaveu de Compromís a Ròtova, Jordi Puig, ha explicat que “el PP valencià és responsable de rebutjar una proposta molt necessària per a Ròtova; no obstant, és cert que per a la votació no han pogut tenir en compte ni tan sols la petició de l’Ajuntament en ple, perquè el govern municipal ha enviat tard l’acord que ho sol·licitava. Des de Compromís, lamentem l’actitud d’uns i altres en temes tan importants”.

 

Arxivat en: Nacional, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *