Joan Baldoví: “ser regidor m’ha ajudat a conèixer els problemes i les necessitats de prop de la gent”

El diputat al congrés dels diputats per Compromís, Joan Baldoví, acudí el passat divendres 13 de desembre a Ròtova per a participar en una iniciativa que permeté el diàleg directe amb la ciutadania. L’acte tingué lloc a les 20 h., al Centre Social, amb el lema “Baldoví, tenim una pregunta per a tu”.

baldovi02

Baldoví, que ha sigut alcalde de Sueca des de 2007 fins a 2011, i regidor des de 1999, va valorar la tasca als ajuntaments com de molt positiva i important: “totes les diputades i diputats haurien d’haver sigut regidores i regidors dels seus ajuntaments; això t’ajuda a conèixer els problemes i les necessitats de la gent de prop. Coneixes els ulls i les cares dels temes que tractes de manera precipitada cada dia al congrés de Madrid”.

Respecte de la situació actual, Baldoví va apuntat que “és una època molt difícil i dura la que estem vivint. Des de l’inici del govern del PP, no han dubtat a aplicar mesures molt ideològiques, que ells diuen que són per necessitat; després, hi ha una altra línia, que és la de reprimir qualsevol protesta, per minimitzar-la, davant la reacció de la gent a aquelles primeres mesures; a banda de la voluntat recentralitzadora clara que estan aplicant”.

portadaD

Al llarg d’un hora i quart, el diputat de Compromís va anar responent les qüestions que li van plantejar el veïnat: el tancament de RTVV, la seua relació amb la premsa, el tràmit d’iniciatives, la situació de l’agricultura, les ajudes a la Dependència, etc. El motiu pel qual ha de cridar l’atenció davant els mitjans de comunicació també va eixir en la conversa: “és una qüestió que em pregunten sovint”, va aclarir Baldoví. “Imagineu-vos com ens podem fer visibles davant de quasi 350 membres al congrés. Hi ha vegades que prepares una intervenció molt treballada i argumentada i passa totalment desapercebuda, i damunt xoca contra la pared del PP. De vora 200 intervencions, en aproximadament 15 o 20 hem hagut de recórrer a algun recurs per poder cridar un poc l’atenció. És fa molt complicat, i més amb un grup mixt tan nombrós. Així i tot, sempre sempre, duem un missatge ferm, que en moltes ocasions es refereix o sorgeix de trobades com la de hui. Ens agrada poder traslladar la veu dels qui fins ara no n’havien tingut”.

Podeu trobar les imatges de la trobada a la pàgina de Facebook de Compromís per Ròtova.

Arxivat en: Nacional

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *