Compromís sol·licita comptar amb un frontó i una pista de pàdel

El grup municipal ha sol·licitat que des de l’Ajuntament es realitze una millor planificació de les instal·lacions esportives.

infraestructuresesportives

L’Ajuntament de Ròtova i la Diputació de València han signat un conveni singular que ascendeix a 120.000 €, amb què es preveu construir 2 pistes de pàdel, vestuaris i un quiosquet, a una parcel·la del polígon industrial (lluny del poliesportiu).

Des de Compromís per Ròtova, hem demanat que s’estudie la modificació del projecte per contruir una pista de pàdel i una de frontó. A més, demanen que se situe junt al poliesportiu.

“És important tenir una visió ordenada d’on situem les infraestructures que creem al municipi. Per això, primer que res, demanem situar estes noves pistes junt al camp de futbol i la piscina. A més, tenim una demanda pendent per part de la joventut i la gent, la construcció d’un frontó, des que es va enderrocar l’existent en el mateix poliesportiu”.

Esta proposta ens estalviaria haver de contruir uns nous vertidors i un nou quiosquet, donat que el poliesportiu ja compta amb estos serveis. Caldria, no obstant, habilitar una parcel·la per a les infrastructures, que podria finançar-se precisament amb l’estalvi de la no duplicació d’infraestructures.

Demanem que el disseny de les infraestructures del municipi responguen a una visió més ampla, és a dir, sense haver d’estar pendents de les cites electorals. Cal tindre en compte, a més, que a estes hores encara resta per acabar l’edifici multiusos del poliesportiu (i, per això, el govern municipal va haver d’adquirir un xiringuito per donar servei a la piscina i el camp de futbol). Caldria anar acabant projectes, anar coordinant-los i fent-los complementaris.

El fet que estiguem parlant d’un conveni singular amb la Diputació i no d’una subvenció amb unes bases dissenyades per a un fi concret ens ha de permetre modificar el projecte, atentent a les demandes del veïnat i a una millor planificació.

Arxivat en: Cultura i Educació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *