Ròtova demana una partida als pressupostos de la Generalitat de 2015 per al cine Cervantes

L’acord serà remés a tots els grups parlamentaris en les Corts Valencianes, per a la presa en consideració de l’esmena als pressupostos que ha presentat el grup parlamentari Compromís al respecte.

Els grups municipals Compromís per Ròtova i PP han aprovat una moció conjunta al ple ordinari del passat dilluns 1 de desembre instant a la Generalitat Valenciana a incloure una partida pressupostària en els pressupostos de 2015, destinats a un saló d’actes, per poder fer les funcions de casa de la cultura-auditori. L’acord ha sigut remés a tots els grups parlamentaris en les Corts Valencianes, per a la presa en consideració de l’esmena als pressupostos que ha presentat el grup parlamentari Compromís al respecte.

El regidor-portaveu de Compromís per Ròtova, Jordi Puig, ha desitjat “que la moció arribe a temps i que Generalitat Valenciana escolte d’una vegada per totes les necessitats del municipi”.

Amb l’acord, l’Ajuntament de Ròtova reconeix la necessitat d’ajudes per a la construcció d’un auditori-casa de la cultura, situat al cine Cervantes. El cine Cervantes, de propietat municipal, no reuneix les condicions per a poder practicar cap tipus d’activitats culturals al seu interior, a causa del seu deteriorament, donat que el consistori no disposa de mitjans econòmics actualment per poder fer front a la seua reforma.

Arxivat en: Nacional, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *