compromisRotova2015w

La candidatura està encapçalada per Jordi Puig. Merche Molina, Pedro Ciscar, Isabel Pérez i Joan Batiste Muñoz completen els cinc primers llocs d’un equip que combina l’experiència del grup municipal amb la formació de la gent que s’hi incorpora.
“Cal continuar treballant de valent per sumar més gent i per animar a més persones a il·lusionar-se de nou en un projecte de poble”.

Compromís per Ròtova ha donat a conèixer l’equip que presentarà a les properes eleccions de maig, “per formar un govern que canvie les maneres de fer política al poble”. L’assemblea de Compromís va acordar que encapçale la candidatura Jordi Puig, de 33 anys i professor de valencià, qui ha estat portaveu del grup municipal al consistori.

A Puig l’acompanyaran Merche Molina, Pedro Ciscar, Isabel Pérez, Joan Batiste Muñoz, Nahiana Suñé, Ximo Alminyana, Suni Vidal i Paco Orts. “El que presentem és un equip per a governar, gent preparada que té clar que cal que l’Ajuntament estiga al servei dels veïns i veïnes; que explique tot el que fa, que sàpiga escoltar i que prenga decisions de la mà de la gent. I això serà tota una novetat a Ròtova. És hora de fer la política amb la gent”.

Completaran la candidatura Josep Francesc Fayos, Abel Balbastre, José Juan Camarena, M. Ángeles Pérez, Mari Puig, Maria José Faus, Eduard Fayos i Paco Faus.

Durant estos quatre anys, hem aportat moltes xicotetes i grans propostes al ple, la majoria d’elles recollides directament de la gent, i ens hem esforçat en aconseguir un Ajuntament més proper i transparent. Volem dissenyar una Ròtova moderna, que mire sense complexos al futur, i arrelada en el respecte al seu entorn i al seu patrimoni; un poble amb un Ajuntament més dialogant i amb persones més compromeses en les àrees de govern”.

Un projecte que creix per a governar

Al projecte hi ha gent que ha treballat de valent durant estos quatre anys. En primer lloc, Puig, Suñé i Vidal, actuals membres del grup municipal, que aportaran l’experiència del funcionament de l’Ajuntament; i membres del col·lectiu com Paco Orts, Joan Batiste Muñoz, José Juan Camarena, M. Ángeles Pérez, Mari Puig i Paco Faus, que també aporten el treball i el bagatge d’esta legislatura. El projecte creix, i s’hi incorporen persones que seran importants en un possible futur govern rotoví, com Merche Molina, Pedro Ciscar, Isabel Pérez, Ximo Alminyana i Josep Francesc Fayos. A més, cal destacar el paper que duran a terme Abel Balbastre, actual coordinador de Joves amb Compromís a la conca del Vernissa, Eduard Fayos i Maria José Faus.

Des de Compromís volem agrair el suport de tota la gent que hi ha posat el muscle, amb idees o esforç, i convidem a participar a tots els qui vulguen aportar seny i trellat al poble. “Cal continuar treballant per explicar què hem fet, i quin projecte de poble volem. Fa molt de temps que el govern de Ròtova no mira al futur. Per això, cal continuar treballant de valent per sumar més gent i per animar a més persones a il·lusionar-se de nou en un projecte de poble fet amb totes i tots els veïns”.