Compromís per Ròtova denuncia les males maneres de l’alcalde

Compromís destaca la faena impecable durant estos 4 anys, amb propostes i molt correcta, i insta a Garcia a retirar les paraules ofensives i dedicar el temps en treballar pel poble. També denuncien l’ús partidista al dinar dels jubilats.

Compromís per Ròtova lamenta el llenguatge i males maneres que està emprant el candidat del PP i actual alcalde de la localitat, Toni Garcia, en un mitjà de comunicació i allà a on va. Garcia ha definit la política de Compromís com “rastrera” en diverses ocasions i intenta tapar amb este ambient els seus problemes, la seua mala gestió i la situació en què ha deixat el poble.

En eixe sentit, des de l’agrupació de Compromís, denuncien també l’ús partidista al dinar dels jubilats, que l’alcalde i candidat pel PP ha convertit en un autèntic míting.

El portaveu de Compromís, Jordi Puig, ha explicat que “és molt trist, pero esta actitud no és nova tampoc. Des de Compromís hem treballat de valent durant estos quatre anys. Hem fet una oposició constructiva amb una quantitat considerable de propostes, la majoria de les quals provenen directament de la del govern que consideràvem adequades. Davant de nosaltres ens hem trobat, en canvi, un govern que feia d’oposició a l’oposició”. No compartir la mateixa visió de municipi, en democràcia, es diu pluralitat.

Finalment, des de Compromís han demanat que retire les males paraules, que dignifique el seu càrrec i la política local, i que sàpiga mantenir les formes, que en democràcia són tan importants com el contingut.

Des de Compromís continuarem amb la mateixa línia, contundent en el contingut i molt correcta en les formes, com ho acrediten totes les nostres intervencions públiques a la premsa i a la nostra web. Continuarem treballant per Ròtova de la mateixa manera, parlant dels problemes del poble i de les possibles solucions, sense deixar-nos dur pels enredros en què vol convertir Garcia la política local. “Estem ací per a construir un projecte diferent de poble, més dialogant i participatiu”, ha conclòs Puig.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *