Compromís per Ròtova va el fer balanç de quatre anys de propostes i va presentar una candidatura ampla, preparada i responsable per a governar el municipi.

compromisBalanc2

Divendres passat, la plaça Major de Ròtova va acollir l’acte de balanç de la legislatura i la presentació de la candidatura de Compromís per a les eleccions del 24 de maig.

El portaveu Jordi Puig, junt a Nahiana Suñé i Suni Vidal, van explicar que al llarg dels quatre anys, han realitzat una oposició constant i constructiva, contundent en el contingut i molt correcta en les formes. “Hem donat suport a les inicitives del govern positives per a Ròtova i n’hem proposat de noves. Davant, però, ens hem trobat un govern que ha fet d’oposició a l’oposició, a les associacions i a les propostes de la gent, moltes de les quals ha dut Compromís al ple”.

compromisBalanc

Puig va fer una selecció de les més de 200 iniciatives que Compromís ha presentat al llarg de la legislatura, moltes de les quals han topat amb el govern local, com el redisseny urbà, la planificació d’infrastructures esportives, millores de serveis i preus de taxes; o com la negativa a poder gravar els plens, un fet pel qual l’Ajuntament ha estat condemnat al jutjat. Després, els membres de la candidatura van exposar els motius pels quals s’han sumat al projecte. Un projecte del qual formen part Merche Molina, Pedro Ciscar, Isabel Pérez, Joan Batiste Muñoz, Nahiana Suñé, Ximo Alminyana, Suni Vidal, Paco Orts, Josep Francesc Fayos, Abel Balbastre, José Juan Camarena, M. Ángeles Pérez, Mari Puig, Maria José Faus, Eduard Fayos i Paco Faus. L’acte també va comptar amb una actuació de dolçaina i tabal, amb cant d’albada, un taller infantil i un refrigeri.

Ara, ens presentem com un un grup més ample, preparat i responsable, i som optimistes per encarar el futur. Plantegem un govern amb capacitat per a escoltar, dialogar i prendre decisions junt al veïnat”.

Puig va explicar que “Compromís vol un projecte de municipi sostenible, participatiu i pensat per a les persones. I que assumisca qüestions bàsiques com estar al capdavant de les regidories; ser transparents i donar informació; apostar per la participació, en els pressupostos i el disseny d’activitats: i oferir una atenció i bones maneres. Fer de Ròtova un poble del segle XXI”.

Tenim les persones, tenim el projecte i les ganes que siga participat. Però, també, una cosa més important: la il·lusió i la certesa que el canvi és possible.