Ròtova: participativa, sostenible i per a les persones. El projecte de municipi

projecteMunicipi

CONSULTA EL FULL AMB L’EQUIP DE PERSONES I LES PROPOSTES

Al llarg d’estos quatre anys, hem treballat per un model de poble modern, amb l’ajuda moltes persones que ens heu oferit suport i idees. Ara que encarem una nova legislatura, hem renovat el nostre compromís de dissenyar un poble de manera oberta i participativa. El programa que teniu a les mans és un full de ruta realista però ambiciós; amb ell, mirem el futur, i no solament la cita amb les urnes.
D’inici, volem destacar-ne el caràcter social, per tal d’ajudar més que mai al veïnat, conscients com som de la realitat que vivim.
Compromís vol un projecte de municipi sostenible, participatiu i pensat per a les persones. Amb un govern que assumisca qüestions bàsiques com estar al capdavant de les regidories; ser transparent i donar informació; apostar per la participació, en els pressupostos i el disseny d’activitats: i oferir atenció i bones maneres. Un govern que sàpiga escoltar, dialogar i prendre decisions amb totes i tots.
La transparència cal demostrar-la de moltes maneres, però primer que res publicant l’estat econòmic de l’Ajuntament de manera actualitzada. A més, per poder mirar el futur amb seguretat, cal afrontar el problema del deute, que cal renegociar i reestructurar. A més, plantegem coordinar inversions i actuacions amb els municipis dels voltants.
Per a dur endavant el projecte de municipi que plantegem, hem fet un equip de persones ample, preparat i responsable. Merche, Pedro, Isabel, Joan Batiste, Nahiana, Ximo, Suni, Paco, Josep Francesc, Abel, José Juan, M. Ángeles, Mari, Maria José, Eduard i Paco han assumit el repte de canviar la dinàmica actual i mirar el futur amb il·lusió.
Tens el nostre compromís i, ara més que mai, cal el teu. Hem de ser conscients de la necessitat real d’un canvi. Des de la il·lusió i la valentia, podem dur-lo endavant i tenim el convenciment que el farem.
Amb tu, és possible.

Jordi Puig.

Arxivat en: Documents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *