Joan Batiste Muñoz. Compromís per Ròtova

Conserve unes quantes notes pendents, lamentables, de l’acte d’investidura passat, sempre paraules o frases poc afortunades del batlle del poble, però he estat repensant el primer plenari de 6 juliol 2015 i són amb aquestes amb què comence.

Aquestes i les d’altres també podrien encetar o continuar una secció dins del dia a dia que podríem titular “despropòsits poc afortunats d’un batlle”.

-Segurament voldría dir “aclariment”.

No és una rectificació el que vosté ha de fer quan el company Jordi Puig expressa que l’any 2011, al començament de la seua etapa de regidor, s’acorda la no retribució dels regidors i que torna a acordar-se ara al 2015. En tot cas vosté voldría fer una puntualització, un aclariment, diguent que açò començà el 2009, i no una rectificació ja que l’escrit del nostre company no falta a la veritat.

– Diferències notables d’entendre la gestió pública.

No és qüestió de gustos, si t’agrada o no t’agrada el que s’ha fet. Es qüestió de sensibilitat en una època difícil i dura; el balafiament de recursos públics amb obres que t’hipotequen desmesuradament, com per exemple, l’Escoleta Infantil a preu de palau.

Hi ha altres maneres d’empenyar-se per a fer obres necessàries, adequades i més que suficients. Principalment prioritzar, parlar i escoltar les necessitats i no excloure aportacions raonables: casa de cultura i cinema Cervantes, un lloc d’assaig per a la banda, tantes vegades sol·licitat, i adequades al veinat que ho demana.

I, una vegada acabada l’obra, donem-li eixida al servei del poble, per al qual está pensat i fet; i per al qual s’han rebut les subvencions destinades.

– Modos i maneres.

De molt mal gust i poc respecte els “ a vore si s’informa correctament,… tindrà vosté que llegir i enterar-se abans de fer…”. Un poc més de cura a l’hora de voler “corregir”, “ensenyar” a un regidor. És un mal costum que porta vosté arrastrant des de fa anys. Ara “a vore si vosté abans de amonestar a ningú s’ensenya i llig el contingut i tracta d’entendre’l”.

Ès de molt poca educació els escoltets en reunió, de mala educació molt més que els moviments de cap del nostre portaveu i també la seua manera de ofendre monegant. Està vosté parlant amb un representant de quasi la meitat de la població de Ròtova, un 42%. Tinga-ho en compte. Perquè, amb estes actituds, també està ofenent la meitat del veinat que se’n sent representat.