Isabel Pérez recorda que a l’Escoleta només existeix un timbre sense comunicació ni visual ni oral amb l’interior, i això suposa un risc per a alumnat i treballadors. Compromís presentarà una proposta als pressupostos de 2016.

Compromís per Ròtova sol·licità el passat 30 de setembre que es considerara la instal·lació d’un videoporter o intèrfon a l’Escoleta Municipal.

La regidora de Compromís Isabel Pérez ha explicat que “a l’Escoleta Infantil Municipal només existeix un timbre sense comunicació ni visual ni oral amb l’interior. I, com que això no permet als treballadors de l’escoleta saber qui pretén entrar-hi sense desatendre els alumnes, i com que considerem que això suposa un risc tant per a l’alumnat com pels treballadors, i una vegada consultada l’opinió del tècnic municipal i amb el seu vist-i-plau, vam realitzar la proposta”.

De fet, ha continuat Pérez, “ho havíem proposat prèviament, amb la intenció d’incloure-ho en la subvenció de la Diputació de València per a inversions financerament sostenibles, per a la qual a Ròtova corresponien 50.000€”.
Després d’un mes, el passat 27 d’octubre l’Alcaldia va respondre per escrit “que la regidoria d’Educació no té constància per part de la direcció de l’Escola Municipal de Ròtova de la necessitat de millorar i/o incrementar la dotació d’equipament al Centre, a data de la firma del present document”.

A més, continua el document, “que s’ha donat trasllat a la direcció del Centre del seu escrit, amb indicacions oportunes per a que informe de qualsevol necessitat de millora, equipament i/o infraestructura, a fi de poder actuar a la major brevetat per tal d’optimitzar el servici que es presta i així es tindrà en compte en futures inversions, com sempre s’ha fet des de la gestió municipal”.

Compromís presentarà una proposta als pressupostos de 2016 de l’Ajuntament de Ròtova per incloure una partida i poder instal·lar-lo, ja que considerem que suposa una millora objectiva en la seguretat del centre, que hauria d’haver estat ja incorporada des de l’inici de funcionament, i que a més a més, suposa un cost mínim.