Compromís demana que continue oberta la piscina a setembre

Tal com ens heu fet arribar alguns veïns, este matí hem proposat per escrit que es mantinga oberta la PISCINA MUNICIPAL mentre duren les altes temperatures que s’estan registrant a setembre.

RESPOSTA:

El govern municipal denega la petició 10 dies després.

Tot seguit vos deixem la resposta que hem rebut a data de 16 de setembre de 2016. Sobre la consignació en el pressupost, el govern mateix sap que la qüestió és tan senzilla com fer una modificació de crèdit, un mecanisme del qual fa ús molt sovint al llarg de l’any per dotar de diners algunes partides.

14384191_10157480101220387_707897370_n

A més, volem fer notar que els serveis s’han de prestar per necessitat, no per costum (perquè així es fa sempre). Com que enguany les condicions climàtiques han sigut diferents i una prt el veïnat ho ha demanat, hem sol·licitat l’ampliació de l’horari, per tal que no hagueren d’anar a les piscines dels pobles veïns.

Arxivat en: Cultura i Educació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *