Compromís es felicita per l’enviament dels bans per WhatsApp… després de quatre anys d’haver-ho demanat

Descarrega’t el formulari ací per apuntar-t’hi i porta’l a l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Ròtova posa en marxa un servei de bans per al veïnat, mitjançant el WhatsApp (en un grup de difusió). Des de Compromís estem satisfets amb la iniciativa, que arriba després de 4 anys d’haver sigut proposada pel nostre grup municipal i rebutjada per l’equip de govern.

L’agutzil continuarà fent els bans tradicionals. Si estàs interessat a inscriure’t al serveis d’avisos al mòbil, descarrega el formulari d’inscripció i porta’l a l’Ajuntament (al PDF tens també les condicions del servei).

Compromís va presentar la proposta a l’inici de la passada legislatura, quan van deixar-se d’enviar SMS amb informació municipal per estalviar. A l’inici d’esta legislatura, vam demanar, a més, que se solucionaren els problemes amb l’aplicació de bans que havia posat en marxa uns anys abans.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *