Compromís demana un informe de legalitat sobre la possibilitat que un regidor ocupe la recepció del centre mèdic

Compromís ha sol·licitat per registre un informe de legalitat a Secretaria en què es demana per dues qüestions: en primer lloc, si un regidor pot ocupar un lloc de treball propi d’un funcionari de l’Ajuntament, com el de la recepció del consultori mèdic, tot i que per un període curt; i, en segon lloc, si pot tenir accés a les dades personals a què s’accedeix des del lloc de treball de l’administració del centre mèdic del municipi, com són les dades personals del SIP.

Compromís realitza la consulta després que se’ns haja informat que al llarg de l’estiu una persona regidora, membre de l’equip de govern, ha estat ocupant el lloc de l’administrativa del centre mèdic, amb accés a la targeta mèdica.

Arxivat en: Documents, Economia i Ocupació, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *