ANUNCI al BOPV
Aprovats per decret de l’Alcaldia de data 30 de gener de 2017, el padró de fem, de 2017 que ascendeix a la quantitat de 86.170,91 €, el padró de guals, que ascendeix a la quantitat de 10.842,37 i el padró de l’IVTM, que ascendeix a 65.352,28 euros.

S’exposaran al públic en les oficines municipals, durant el termini de 15 dies, a comptar del següent al de la inserció del present en el “Butlletí Oficial de la Província”, a l’efecte del seu examen i formulació, si és el cas, de les oportunes reclamacions.

Contra l’aprovació dels referits padrons, els interessats podran interposar recurs de reposició, amb caràcter previ al contenciós-administratiu, davant d’esta Alcaldia , en el termini d’un mes a comptar de l’últim dia del termini d’exposició pública, de conformitat amb el que establix l’art. 14.2 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per R.D. Legislatiu 2/2004, de 5 de març. Recurs contenciós administratiu contra la denegació expressa o tàcita del recurs de reposició, en el termini de dos mesos davant del Jutjat contenciós administratiu del tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.