Divendres, desxifrem el rebut de l’aigua, amb Graciela Ferrer

El proper divendres, a partir de les 19.15h al Centre Social, desxifrarem el rebut de l’aigua, amb Graciela Ferrer, diputada de Compromís a les Corts Valencianes. 

Som moltes les persones que ens preguntem per quins conceptes paguem en el nostre rebut de l’aigua. Analitzarem el cicle urbà de l’aigua i els costos vinculats als serveis d’abastiment d’aigua potable, sanejament i depuració d’aigües residuals, el seu reflex en el que paguem, tenint sempre present que es tracta de serveis públics vinculats a un dret humà essencial, com l’accés a l’aigua. Analitzarem, també, la situació en què es troba el servei en el municipi.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *