Compromís sol·licita que la piscina s’òbriga de l’1 de juny al 6 de setembre, acomplint els compromís presos

Sobre els horaris d’obertura de la piscina municipal 2017:

En comprovar que el govern municipal ha anunciat de Ròtova que les dates d’obertura de la piscina pública són del 17 de juny al 31 d’agost de 2016, HEM SOL·LICITAT:

Que s’apliquen les millores incloses en l’acta de la mesa de contractació xiringuito de la piscina (30 de juny de 2016), i en la Resolució d’Alcaldia d’1 de juliol de 2016 d’adjudicació del xiringuito (ratificada al ple de 28 de juliol de 2016), la segona de les quals contempla “la contratación de socorrista en el mes de junio a partir de 2017”, que permetrien l’obertura de la piscina municipal l’1 de juny de 2016.

Que s’acomplisca el compromís d’Alcaldia d’obrir la piscina municipal fins al 6 de setembre de 2017, tal com consta en l’escrit de resposa al grup municipal Compromís, amb data de registre d’eixida 328, de 15 de setembre de 2016, quan demanàrem que romanguera oberta mentre durarent les altes temperatura, al setembre de l’any passat..

Finalment, també hem demanat que se’ns informe de les millores que s’han efectuat fins a la data en el xiringuito, com a compliment de l’adjudicació.

Arxivat en: Documents, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *