“És intolerable que el govern municipal del PP utilitze el púlpit de l’església per al seu interés”

Les festes van acabar de la pitjor manera que podien fer-ho: amb un missatge d’Alcaldia des del púlpit de l’església. És un fet inaudit, que no s’havia donat mai, i que va ser utilitzat per a assegurar que diverses comissions “havien rebut pressions”.

“Han perdut la ubicació, no saben el lloc que els correspon. El govern municipal ha de treballar per millorar les festes, per unir el poble, per llançar missatges de consens i en positiu. I ho han de fer des del lloc que els correspon: el plenari i el carrer, com a representants del poble que són; no poden mesclar l’Ajuntament amb l’església, en un estat aconfessional, i no poden ocupar un espai com el púlpit. De fet, durant la presentació el govern ja intervé en l’obertura de les festes, on pot felicitar les comissions. De nou, hem vist un govern escorat i que intenta dividir per a evitar que la gent es fixe en com de mal estan portant l’Ajuntament”.

(Audio d’Onda Naranja COPE. 25-9-2017)

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *