Perdem una altra subvenció per al palau perquè el govern incompleix els terminis en presentar-la

  • A l’agost ens quedàrem sense la subvenció del Voluntariat Ambiental perquè el govern tampoc la va presentar correctament.

L’Ajuntament de Ròtova havia sol·licitat una subvenció per a un projecte de demolició de coberta i acondicionament del pati d’armes del Palau dels Comtes. En la publicació del Diari Oficial de 5 de setembre es va comunicar que havíem perdut la subvenció perquè el govern ha incomplit els terminis en què havia d’enviar la documentació.

Cal recordar que Ròtova també es quedà sense la subvenció del Voluntariat Ambiental perquè el govern local no la va presentar correctament; incomplia una de les bases de la convocatòria, en no fer-ho telemàticament a través de la seu electrònica de la Generalitat. Compromís per Ròtova preguntà pels tràmits duts a terme, sense que haja obtingut resposta.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *