Proposem fer de les festes de Ròtova les festes de la gent

 • El dia de Sant Bartomeu, l’organitzador del qual és l’Ajuntament, pràcticament no té programació.

 • “Amb el 9 d’Octubre s’ho fan sense consultar, de nou, i ens ho presenten servit uns pocs dies abans”.

Des de Compromís vam volem felicitar, un any més, totes les persones que feren possible les festes del poble. Per a nosaltres, és important que tota la gent se’n senta part. Per això, és important que dies com el de Sant Bartomeu el fem entre totes i tots; i animem la gent a proposar-nos activitats i millores per a contribuir a dissenyar-les. Podeu fer-ho enviant-nos un missatge privat per Facebook, Twitter, al correu electrònic rotova@compromis.net o comentant esta notícia.

El govern municipal del PP s’ha acostumat a no comptar amb tots els grups que formem part de l’Ajuntament i ens serveix les programacions escudellades, sense consultar. El mateix ha passat amb la programació i l’acte del 9 d’Octubre, per al qual han preparat la lectura d’un manifest per part de la portaveu del grup del PP. No han organitzat mai res durant el 9 d’Octubre i, una vegada que preparen alguna cosa, ho fan sense consultar de nou i ens ho presenten servit uns pocs dies abans, un fet que ens impedeix assegurar la nostra presència. No és que ens sorprenga, perquè és com acostumen a fer tot, però cal canviar estes formes.

D’entrada, per a les festes locals proposem:

 • Iniciar un procés de recollida de propostes i participació per a dissenyar el dia de l’Ajuntament, que en realitat és el del poble.

 • Durant totes les festes instal·lació de policleans o wc portàtils, sobretot per a la gent que ens visita en les revetles.

 • El dia de Sant Bartomeu, l’organitzador del qual és l’Ajuntament, pràcticament no té programació. Per això, després de recollir algunes propostes de la gent, proposem:

  • incloure activitats per a tots els públics al llarg del dia.

  • recuperar la partida de pilota valenciana.

  • acabar la jornada de festa amb un sopar i una actuació, en compte de la discomòbil, en un dia que sempre cau dilluns i a la qual pràcticament no sol acudir públic.

Arxivat en: Cultura i Educació

Comentaris

 1. ferran lópez i lurbe diu:

  Que tal amics,bé com dieu pense amb unes festes mes participatives amb la gent,il•lusionar mes la gent amb,com eu dit amb pilota(per a la gent jove i gran) i molt per als menuts de totes les edats.un sopar de germanor de veinats perfecte.I per favor contar amb la gent gran que esta molt “oblidada” per este govern.Adeu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *