El Grup Municipal de Compromís de Compromís per Ròtova ha denunciat que el govern municipal del PP utilitza l’escoleta de manera arbitrària: ha permés i impedit la matrícula dels xiquets sense cap criteri.

Isabel Pérez, regidora de Compromís per Ròtova, ha demanat pels motius pels quals es pot denegar la matrícula de tres xiquets una vegada començat el curs, quan s’ha acceptat la d’altres xiquets; i, el més greu, es rebutja la continuïtat d’un d’ells després d’haver-lo acceptat, una vegada els pares descobriren el diferent tracte, en funció de qui ho sol·licitara.

El criteri per acceptar la matrícula dels xiquets és municipal, i la normativa no en diu res al respecte. Per tant, haurien de poder accedir tots en les mateixes condicions.

És més, després de les irregularitats comeses amb l’aplicació del bo infantil i del compromís per banda de l’equip de govern de reunir l’organ consultiu de l’escoleta -conforme apareix al règim intern de funcionament del centre, però que no s’ha constituït mai-, encara estem esperant esta reunió. I està acabant maig. Potser el govern espera que acabe el curs per passar pàgina esperant que tot s’oblide?

Estem parlant dels nostres fills i filles; hem de cuidar-los, fer-ho fàcil als pares i mares i potenciar l’escoleta, per aconseguir que els xiquets es queden al poble. Amb l’actual gestió de l’escoleta se l’estan carregant.