El govern del PP no va registrar en el Registre de la propietat la compra de la meitat dels terrenys de l’escoleta municipal. Ho va comprovar Compromís sol·licitant-ne un certificat. En el document, a més, apareixen nous propietaris. Davant de tot açò, el govern del PP no dona cap resposta convincent, tot i preguntar-ho al ple.

Compromís per Ròtova ha advertit el govern del PP de falta de diligència. «El poble s’ha gastat més de 20.000€, i el govern no registra la compra? Tenim un govern municipal que no sap gestionar la situació, o ho fa mal sabent-ho. No sabem quant ens costarà el desgovern del PP; és hora que donen explicacions de tot este desgavell».

La gestió del PP amb els terrenys de l’escoleta municipal no deixa de donar-nos sorpreses. El govern del PP va construir l’escoleta en un terreny que no era propietat de l’Ajuntament. El 2015, en no tenir encara els terrenys, amb l’escoleta construïda, va acordar fer una ocupació directa, sense el consentiment dels propietaris dels terrenys. De les dos propietats, solament ho va acceptar una, i el govern municipal li va pagar 20.314€; i s’obligava, segons el document d’ocupació directa, «a efectuar la inscripció en el Registre de la Propietat». L’altra propietat, que s’hi havia negat, va presentar un contenciós davant la justícia i un jutge va sentenciar que l’acord plenari d’ocupació proposat pel PP era nul.