(Davant les afirmacions falses del PP)

1. Davant les sospites d’un possible cas de COVID, l’escoleta es va tancar preventivament ABANS del que recomana de Salut Pública a iniciativa de l’Ajuntament i en col·laboració amb les treballadores, per evitar-ne possible propagació.

2. La neteja de l’escoleta es va realitzar amb lleixiu seguint les indicacions de sanitat de desinfecció el mateix dia que l’escoleta va tancar. Durant el curs, l’escoleta es neteja i desinfecta amb lleixiu cada dia.

3. El temps passat és suficient com perquè el virus no sobrevisca en les superfícies. Malgrat això el centre s’ha desinfectat, com s’ha dit anteriorment.

4. El mètode de neteja i prevenció és adequat, com demostra que cap alumne o educadora s’haja contagiat al centre.

5. La gent usuària de l’escoleta pot estar ben tranquil·la perquè se seguix el protocol. Lamentem que el PP continue en la seua línia de de fer política sense cap escrúpol, i intentant crear intranquil·litat.

6. El PP parla de la preocupació per la salut del veïnat, però vota en contra, en canvi, del sistema de control de qualitat de l’aire, en el projecte Smart City, impedint així que arribe una subvenció de 20.000€ al poble.